ПРОДУКТИ ЗА БРАДА И МЪЖКА ГРИЖА

Как започна всичко...

289985349_746252253381387_8240822708274721921_n (1)

Героят на нашата история е бил предопределен да създаде нещо значимо. Започвайки като бръснар, той бързо осъзнава, че ежедневните нужди на мъжете за грижа за тяхната външност остават неадекватно адресирани. Сблъсъкът с този проблем го тласка към мисията му – създаване на качествена козметика, която не само решава тези проблеми, но и вдъхва увереност и стил в ежедневието на всеки мъж.

Изправен пред безброй трудности, разбира че само чрез упорит труд и безкомпромисно търсене на качество може да създаде продуктите, които мечтае да предложи на своите клиенти. С помощта на своя екип, той разработва план, който включва тестване, подбор и усъвършенстване на всяка формула до съвършенство.

Така „Боксеров – продукти за брада и мъжка грижа“ става повече от марка; то е символ на преодоляване на препятствията и успех. Предлагайки четири основни продукта, марката обещава не само отговор на ежедневните нужди на всеки един мъж, но и луксозно изживяване, което да направи процеса на грижата за себе си удоволствие, а не задължение.

От дете знам, че всеки има мисия на този свят. Моята, очевидно, е да създам козметична марка с високо качество, която наистина решава проблеми. Като собственик на салон и бръснар в него, аз разбирам от първа ръка какво е необходимо, за да постигнем това. В продължение на три години, аз и моят екип неуморно тествахме, избирахме, селектирахме и подобрявахме нашите продукти. Сега се чувствам уверен да представя на пазара нашата ексклузивна серия мъжка козметика.

В света на бръснарството достигнах максималния си капацитет. Сега е време да се докажа и в козметичната индустрия.

– Антони Боксеров